Κάποιες φωτογραφίες απεικονίζουν το μοντέλο με διαφορετικές προδιαγραφές από τις εγχώριες. Η Peugeot Motocycles διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών.

PEUGEOT XP400

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ SCOOTER ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Μετά την επιτυχία των οχημάτων SUV στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και λειτουργικότητας, η Peugeot Motocycles παρουσιάζει το XP400, ένα ισχυρό maxi scooter 400cc. Το XP400 ολοκληρώνει την οικογένεια των premium οχημάτων κατασκευής στη Γαλλία. Το δίχρωμο πλαίσιο, ο ψηλός ανεμοθώρακας και το πάτωμα αλουμινίου ενισχύουν τον κορυφαίο χαρακτήρα του XP400. Στυλ, επιδόσεις και δυναμικός αστικός χαρακτήρας. Αλλά όχι μόνο!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Muted

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η περιπετειώδης σχεδίαση εξυπηρετείται από premium χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν ασφαλή οδήγηση σε όλα τα εδάφη.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας των μηχανικών μας, είναι αυτός ο νέος κινητήρας, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένος στη Γαλλία, αποδίδει 26,5 kW (36,7 HP) στις 8.150 σ.α.λ., για ροπή 38,1 Nm στις 5.400 σ.α.λ. και προσφέρει την καλύτερη απόδοση κατηγορίας. Η αυξημένη ροπή χαμηλού επιπέδου και η τεχνολογία LFE εξασφαλίζουν μια πιο απολαυστική, πιο αθόρυβη και πιο οικονομική οδήγηση για όσους θέλουν ομαλή οδήγηση.

XP400

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Οι παραπάνω τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Copyright © 2024 Peugeot Motocycles.
Powered by PowerSite.