ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ;

Σε αστικές περιοχές, όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για μετακίνηση, η εξέλιξη είναι απαραίτητη. Το μέλλον της αστικής μετακίνησης θα είναι με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αθόρυβο και φυσικά ηλεκτρικό. Η Peugeot Motocycles είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ηλεκτρικών δικύκλων.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση για περισσότερα από 20 χρόνια, η μάρκα Peugeot Motocycles ήταν η πρώτη που κατέκτησε αυτή την κατηγορία το 1996 με την κυκλοφορία του Scoot'elec.

Το e-Vivacity, το Peugeot 2.0, το e-Ludix και η πρόσφατη κυκλοφορία του e-Streetzone είναι οι κληρονόμοι του.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

Άμεση και ομαλή επιτάχυνση. Απουσία κραδασμών και μηχανικών θορύβων τα ηλεκτρικά scooter είναι αθόρυβα.

Επιπλέον δεν υπάρχουν καυσαέρια και άσχημες μυρωδιές, τα δύσοσμα ρούχα είναι πλέον παρελθόν.

GO GREEN

GO GREEN

Τα οικονομικά κίνητρα, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών επιδοτήσεων και ορισμένες τοπικές αρχές, σας βοηθούν να συμμετάσχετε στο ηλεκτρικό κίνημα! Επίσης, η ελάχιστη συντήρηση και το κόστος του καυσίμου που αφαιρείται καθιστούν το κόστος ενός ηλεκτρικού οχήματος πολύ ανταγωνιστικό με την πάροδο του χρόνου.

Η ηλεκτρική ενέργεια είναι η φθηνότερη ενέργεια για κάθε 100 διανυόμενα χιλιόμετρα.

KINOYMAI ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας, τις εκπτώσεις που ισχύουν κατά την αγορά αλλά και τις επιπλέον φορολογικές ελαφρύνσεις.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΙΟΝΤΩΝ ΛΙΘΙΟΥ

Οι μπαταρίες είναι ιόντων λιθίου. Ο μέσος χρόνος επαναφόρτισης είναι περίπου 4 ώρες, γνωρίζοντας ότι μια γρήγορη επαναφόρτιση έκτακτης ανάγκης είναι δυνατή σε 2 ώρες. Σε περίπτωση που το scooter δεν χρησιμοποιείται συχνά, η μπαταρία αποφορτίζεται ελάχιστα: είναι επομένως απαραίτητο να μετρήσετε μια μοναδική και μοναδική μηνιαία φόρτιση. Η μπαταρία ιόντων λιθίου είναι πολύ ελαφριά, γεγονός που κρατά ολόκληρο το scooter και τον εξοπλισμό αρκετά ευέλικτο.

Πόσο διαρκεί μια μπαταρία ενός ηλεκτρικού scooter;

Η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας ηλεκτρικού scooter είναι ισοδύναμη με αυτή του ίδιου του scooter. Κατά μέσο όρο, υπάρχει διάρκεια ζωής 100 κύκλων, επιτρέποντας την επίτευξη περίπου 50.000 km με μια μπαταρία.

Μερικές συμβουλές συντήρησης μπαταρίας

Η φροντίδα της μπαταρίας σας βοηθά να διατηρηθεί περισσότερο. Σε αυτό ισχύουν ορισμένοι κανόνες: διατηρήστε σταθερή ταχύτητα οδήγησης για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας. Τέλος, αποσυνδέστε την μπαταρία εάν το scooter σας δεν θα χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν συνιστώνται οι ακόλουθες λειτουργίες: αποφύγετε να αφήνετε σκόπιμα την αποφόρτιση της μπαταρίας σας πέραν του 80%. Χρησιμοποιείτε μόνο τον φορτιστή που παρέχεται με τη συγκεκριμένη μπαταρία. Αποφύγετε να αφήνετε το φορτιστή και την μπαταρία εκτεθειμένα σε θερμοκρασίες κάτω από -10 ή πάνω από 30 βαθμούς C.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ, ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ

#

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΕΡΙΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ

!

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

🛠

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Copyright © 2024 Peugeot Motocycles.
Powered by PowerSite.