ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Peugeot Scooters

Ένα όνομα που μπορείς να εμπιστευτείς

Με περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας στην παραγωγή δικύκλων και με συνεχή επένδυση στη νέα τεχνολογία, η Peugeot Scooters αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην κατηγορία των scooters.

Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα, ο κομψός σχεδιασμός, οι δυνατές επιδόσεις και οι προδιαγραφές ασφαλείας των οχημάτων της Peugeot εγγυώνται μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη.

Η Peugeot Scooters διαθέτει μία από τις πληρέστερες γκάμες μοντέλων στην αγορά (scooter 50-500cc, 3-τροχο, παπί, μοτοσυκλέτες), που απευθύνονται σε κάθε στυλ, φύλο και ηλικία.

Peugeot Scooters
Στυλ

Στυλ

Όλα τα οχήματα φέρουν τη χαρακτηριστική στυλιστική ταυτότητα και την αισθητική της μάρκας του Λέοντα. Sport ή κλασικά, GT ή scooter πόλης, τα Peugeot Scooters είναι εμπνευσμένα σχεδιαστικά από τα αυτοκίνητα της Peugeot και αποπνέουν γαλλική κομψότητα και αίσθηση ποιότητας.

Καινοτομία

Καινοτομία

Σε συνεχή αναζήτηση της καινοτομίας, η Peugeot Scooters έχει παρουσιάσει μια σειρά από πρωτοποριακές εφαρμογές που έχουν φέρει επανάσταση στα scooter. Από την παρουσίαση των πρώτων νεανικών sport scooter με πλαστικά, στο πρώτο ηλεκτρικό scooter και στην εφαρμογή συστημάτων ABS και υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων σε scooter, ο σημερινός κόσμος των scooter φέρει την ανεξίτηλη σφραγίδα της τεχνογνωσίας Peugeot.

Ασφάλεια

Ασφάλεια

Εξοπλίζοντας τα οχήματά της με συστήματα φρένων τελευταίας τεχνολογίας ABS/PBS (Anti-Block System / Power Braking System) και SBC (Syncro Braking Concept), η Peugeot Scooters θέτει την ασφάλεια του αναβάτη ως βασική προτεραιότητα, παράγοντας προϊόντα ασφαλή και αξιόπιστα.